Розділ 2257 Заява про звільнення

 

Усі люди, зображені на цьому веб-сайті, мали 18 або більше років на момент створення зображень.

Заява про звільнення — Content, вироблений операторами: Що стосується всіх візуальних зображень, що з’являються на цьому веб-сайті, операторами цього веб-сайту є «виробники», такі зображення звільнені від положень 18 USC §2257 і 28 CFR. 75 тому що:

  1. вони не зображують реальну сексуальну поведінку, як конкретно визначено в 18 USC §2256 (2) (A)(i)-(iv);
  2. вони не зображують зображення геніталій або лобка, створені після 27 липня 2006 року;
  3. вони не зображують імітацію відверто сексуального характеру, створену після дати набрання чинності Розділом 18 USC. §2257A; або,
  4. вони були створені до 3 липня 1995 року.

Заява про звільнення — Content Вироблено третіми сторонами: Оператори цього веб-сайту не є «виробниками» будь-яких зображень фактичної чи імітованої сексуально відвертої поведінки. Наскільки будь-який такий content з’являється на цьому сайті, участь операторів у зв’язку з цим обмежується передачею, зберіганням, пошуком, розміщенням та/або форматуванням зображень, опублікованих сторонніми користувачами, у розділах веб-сайту в розділі c.ontрулон Відповідно до розділу 18 USC. §2257(h)(2)(B)(v) і 47 USC. §230(c), оператори цього веб-сайту залишають за собою право видалити contопубліковані користувачами, які оператори вважають непристойними, непристойними, наклепницькими або несумісними з їх політикою та умовами обслуговування.

Запитання або коментарі щодо цієї Заяви про звільнення слід направляти за адресою: підтримка @rubpage.com

Цей веб-сайт є членом Коаліції вільного слова.